Juridisk påtegnelse

Dette nettstedet tilhører MB Diffusion («MB Diffusion»)
Tjenestene som tilbys på dette nettstedet, er hovedsakelig publisering og lesning av småannonser om salg og/eller utleie av forskjellige varer (utstyr, kjøretøy osv.).

Tilgangen til nettstedet, visning og bruk er underlagt aksept av Generelle bruksbetingelser

Om utgiveren:


Nettsiden utgis av :
MB Diffusion SAS med € 87.000 kapital
98, Allée des Champs-Elysées
91080 COURCOURONNES
FRANKRIKE

Tlf. : +33 (0)1 60 87 11 60
Registrert i foretaksregisteret i Evry med nr. 432552966
MVA-nummer: FR 88432552966
Redaktør: Olivier Flavier, viseadministrerende direktør.

Om vert:


Dette nettstedet er vert for:
ILIAD ENTREPRISES
Registrert kontor: 8 rue de la Ville l'Evêque - 75008 Paris

Datasikkerhet :


I henhold til den franske loven om datasikkerhet av 6. januar 1978, har den automatiserte behandlingen av personopplysninger som samles inn fra nettstedet blitt erklært til det franske byrået for datasikkerhet, CNIL.

Kunder av dette nettstedet er informert om at noen detaljer gitt i skjemaene på nettstedet kreves for å oppfylle deres krav og skal brukes av MB Diffusion, som er ansvarlig for behandling, administrasjon og kommersielle formål, og muligens for MB Diffusion-partnere for kommersiell markedsføring.

I tråd med den franske datasikkerhetsloven av 6. januar 1978, har du rett til å få tilgang, korrigere, endre, motsette eller slette alle personopplysninger; du kan utøve denne retten ved å sende en søknad til følgende adresse: MB Diffusion Tjenesten Clientèle, 98, Allée des Champs-Elysées 91080 - COURCOURONNES - FRANKRIKE

Personvern og uttalelse om personopplysninger:


Du finner her en fortrolighetspolicy som klart beskriver hvilke data som behandles av MB Diffusion, samt hvordan og hvorfor de behandles og som informerer deg om bruken av informasjonskapsler ("cookies") ved navigeringen på vårt nettsted og/eller våre applikasjoner.