Gravemaskiner

61 192 annonser

Traktorgraver
 • Tilbehør (15155)
 • Gravetraktor ubøyelig (2686)
 • Del traktor gravemaskin (220)
 • Leddet traktorgraver (103)
Se mer

(3692)
Minigraver

Kabeldrevet gravemaskin (913)

Kabeldrevet gravemaskin

Tilbehør for skovl (15155)

Tilbehør for skovl
 • Skovl (5662)
 • Belte (3416)
 • Tilbehør annet (3272)
 • Hydraulisk hammer (1259)
Se mer

Del gravemaskin (10580)

Del gravemaskin

Graveutstyr (62)

Gravermaskiner

Hvordan kjørt man en gravemaskin?

Reservedeler

Armen beveger seg som et menneske arm, med et håndledd og albue.Gravmaskinarmen består av to hydrauliske sylindere,en bøtte og en boom, som er den øvre delen. Den indre delen av en sylinder består av en sylinder med en stang inne, og ett stempel som er slutten til sylinderen. Oljen hjelper armen å bevege og å holde volumet på samme nivå, ellers stempelet ville falle til bunnen. Hvis du ønsker å skape en bevegelse av en eller begge deler av armen, er øljen pumpes gjennom enden av et stempel og presser stangen gjennom sylinderen.Nøyaktigheten kan bli raskt manipulert når du styrer den mengde øljen som går gjennom ventilen.Inne i førerhuset , kan dette ble kontrollert.

Gravermaskin

Den gravemaskinmotor fungerer annerledes som en bil motor.Den bil motor får energien direkte fra den men det er annerledes for en gravemaskin..Utstyret bruker mye kraft for å flytte gravmaskinen.Motorer sender kraft til å flytte den: strømen er hydraulisk.

Den swing hjelper gravmaskinen til å slå.Den swing er en sirkel som består av flere deler: en ytre rase, en indre rase , kulelager og en pinjon.Pinjonen paserrer langs den indre rase, som ikke beveger, og den ytre rase snur det, til det vil bli gjørt smidig takket være til kulelager.

Førerhuset er den tredje delen av en gravemaskin.Det er den øvre rammen der der føreren sitter og har kontroll.Sjåfjøren kan styre retningen og samtidig, takket være de to spakene på sidene og de to på fronten.

Føttene består av to typer.Det kan være med hjul eller belter.Et hjul gravemaskin brukes bare på harde banen, som betong eller grus.Et belte gravmaskin har evnen til å kjøre på mindre stabil banen, som gjørme eller sand.Et belte gravmaskin kan brukes på alle flater, så den ikke synke ned i jorda.Den kryper sammen en transportbånd mekanism.Dette utstyret kan bare arbeide på stedet og bør trekkes.

Det er flere bakken engasjerende vedlegg: Den grave bøtte for graving leirjord, stein eller is, eller myk jord.

 • Den stein bøtte eller den V bøtte, som er en graver bøtte som gir energisparing og produktivitet har til å vunne i noen applikasjoner.
 • Den hardpan eller is bøtter, som er rengjøring bøtter som brukkes for myke eller godt løsnet materialer.
 • Skjelettet bøtte, som åpner for en allsidig og bærbare metode for å separere grovere og finere materialer.